Exploració OMADO (Objectes i materials docents) per autor "Turull i Rubinat, Max"

Exploració OMADO (Objectes i materials docents) per autor "Turull i Rubinat, Max"

Ordena per: Ordre: Resultats:

  • Turull i Rubinat, Max; Entorns i Materials per a l’Aprenentatge (EMA); Grup transversal d’innovació docent sobre Aprenentatge autònom (TRANS.EDU) (2021-08-30)
    El cas en xarxa “Provocar la lectura en una assignatura de primer curs de grau a partir de lectures d’especialitat”, forma part del Repositori col·laboratiu de casos reals en l’àmbit educatiu (http://www.ub.edu/casosenxa ...
  • Arroyo i Amayuelas, Esther; Barbancho Tovillas, Fernando; Expósito, Enriqueta; Fernández Pons, Xavier; Pereda Beltran, Noemí; Queralt Jiménez, Argèlia; Reniu, Josep M. (Josep Maria); Rodríguez Pontón, Francisco José; Saura Estapà, Jaume; Sibina Tomàs, Domènec; Turull i Rubinat, Max (2021-08-30)
    Aquest document ha estat publicat al Dipòsit Digital de la UB amb l'autorització de l'editorial.
  • Triadó i Ivern, Xavier Ma.; Guàrdia Olmos, Joan; Aparicio Chueca, Ma. del Pilar (María del Pilar); Elasri Ejjaberi, Amal; Bernardo Vilamitjana, Mercè; Maestro Yarza, Irene; Presas i Maynegre, Pilar; Turull i Rubinat, Max; Roca Acedo, Berta (2021-08-30)
    En els últims anys l’estudi de l’absentisme universitari ha esdevingut un tema d’especial interès com a conseqüència de l’entrada en vigor de l’espai europeu d’educació superior (EEES) i de la forma d’aprendre que es vol ...

Cerca


Explora