Exploració OMADO (Objectes i materials docents) per autor "Alías López, Gemma"

Exploració OMADO (Objectes i materials docents) per autor "Alías López, Gemma"

Ordena per: Ordre: Resultats:

  • Alías López, Gemma; Sendrós Brea-iglesias, Alexandre; Aulinas Juncà, Meritxell; Bordonau i Ibern, Jaume; Domenech Orti, Cristina; Masana, Eulàlia; Martín, Juan Diego (Martín Martín) (2022-10-06)
    [cat] Resultats de l'enquesta en línia feta a l'alumnat de la facultat de Ciències de la Terra per percebre la seva opinió sobre la docència del grau de Geologia en línia durant la pandèmia COVID-19.
  • Alías López, Gemma; Sendros Brea-iglesias, Alexandre; Aulinas Juncà, Meritxell; Bordonau i Ibern, Jaume; Domenech Orti, Cristina; Masana, Eulàlia; Martín, Juan Diego (Martín Martín) (2022-10-06)
    [cat] Resultats de l'enquesta en línia feta al professorat de la facultat de Ciències de la Terra per percebre la seva opinió sobre la docència del grau de Geologia en línia durant la pandèmia COVID-19.
  • Enrique, P. (Pere); Alías López, Gemma; Aulinas Juncà, Meritxell; Gimeno Torrente, Domingo; Liesa Torre-Marín, Montserrat; Vaquer Navarro, Ramón (2021-08-30)
    [cat] Aquest dossier és un recull dels principals diagrames i taules de classificació de les roques ígnies més comunes que s'empren habitualment en les classes de petrologia endògena dels ensenyaments de Geologia i Enginyeria ...
  • Aulinas Juncà, Meritxell; Rodríguez González, Alejandro; Alías López, Gemma; Pérez-Torrado, Francisco José; Albert Mínguez, Helena; Cabrera Santana, M. Carmen; Aguilar Gil, Carmen María (2021-09-14)
    En este documento se incluyen distintos archivos que forman parte del artículo "Las rocas ígneas en el microscopio petrográfico. Estrategias y recursos para su aprendizaje". los archivos contienen: (1) microfotografías ...
  • Alías López, Gemma; Aulinas Juncà, Meritxell; Aguilar Gil, Carmen María; Albert Mínguez, Helena (2021-09-19)
    El metamorfismo es un proceso que tiene lugar en el interior de la corteza y el manto superior, generalmente asociado a los límites de placas tectónicas, y que da lugar a la formación de rocas metamórficas. Este proceso ...

Cerca


Explora