Exploració OMADO (Objectes i materials docents) per tema "Organització industrial"

Exploració OMADO (Objectes i materials docents) per tema "Organització industrial"

Ordena per: Ordre: Resultats:

  • Gallardo-Gallardo, Eva (2021-08-30)
    El presente documento se ha elaborado con el fin de servir de material de apoyo para las clases del Tema 3 de la asignatura Administración de la Empresa del Grado de Administración y Dirección de Empresas de la Universidad ...
  • G-IDEA, Grup d'Innovació Docent en Eines d'Aprenentatge en Direcció d'Empreses; Guitart Tarrés, Laura; Achcaoucaou Iallouchen, Fariza; Bernardo Vilamitjana, Mercè; Castán Farrero, José Ma. (José María); López Parada, José; Miravitlles Matamoros, Paloma; Núñez Carballosa, Ana; Valls Pasola, Jaume (2021-08-30)
    Aquesta Web Quest, pensada per a l'assignatura de Direcció General i Estratègica de l'ensenyament d'Administració i Direcció d'Empreses, pretén que les estudiants siguin capaços de: -Presentar les teories clàssiques que ...
  • Manna, Ester (2021-08-30)
  • Pelegrín Solé, Àngels (2021-08-30)
    Introducción a la organización industrial de Japón: análisis de los principales grupos industriales, los Keiretsu y grupos del mismo sector industrial. Interrelación entre ellos.
  • Ferrer i Cervero, Virginia, 1962-; Cabrera Santacana, Olga E. (2021-08-30)
    Qüestionari d'identificació de competències i estils de gestió de directius/ves d'organitzacions en relació a aspectes de génere.

Cerca


Explora