ListarOMADO (Objectes i materials docents) por tema "Geologia"

ListarOMADO (Objectes i materials docents) por tema "Geologia"

Ordenar por:Orden:Resultados:

  • Alías López, Gemma; Sendrós Brea-iglesias, Alexandre; Aulinas Juncà, Meritxell; Bordonau i Ibern, Jaume; Domenech Orti, Cristina; Masana, Eulàlia; Martín, Juan Diego (Martín Martín) (2022-10-06)
    [cat] Resultats de l'enquesta en línia feta a l'alumnat de la facultat de Ciències de la Terra per percebre la seva opinió sobre la docència del grau de Geologia en línia durant la pandèmia COVID-19.
  • Alías López, Gemma; Sendros Brea-iglesias, Alexandre; Aulinas Juncà, Meritxell; Bordonau i Ibern, Jaume; Domenech Orti, Cristina; Masana, Eulàlia; Martín, Juan Diego (Martín Martín) (2022-10-06)
    [cat] Resultats de l'enquesta en línia feta al professorat de la facultat de Ciències de la Terra per percebre la seva opinió sobre la docència del grau de Geologia en línia durant la pandèmia COVID-19.
  • Viñolas, Guillem; Playà i Pous, Elisabet; Sánchez, Miquel (2022-03-23)
    El disseny i programació del món virtual forma part d'un projecte de TFG del Grau de Geologia UB, realitzat en clau d'Aprenentatge Servei virtual (ApS), amb l'objectiu global de generar activitats de divulgació de la ...
  • Universitat de Barcelona. CRAI (2021-08-30)
    Georef és una base de dades que conté referències i selecció d'abstracts de la literatura mundial sobre geologia i ciències de la terra.
  • Aulinas Juncà, Meritxell; Rodríguez González, Alejandro; Alías López, Gemma; Pérez-Torrado, Francisco José; Albert Mínguez, Helena; Cabrera Santana, M. Carmen; Aguilar Gil, Carmen María (2021-09-14)
    En este documento se incluyen distintos archivos que forman parte del artículo "Las rocas ígneas en el microscopio petrográfico. Estrategias y recursos para su aprendizaje". los archivos contienen: (1) microfotografías ...
  • Alías López, Gemma; Aulinas Juncà, Meritxell; Aguilar Gil, Carmen María; Albert Mínguez, Helena (2021-09-19)
    El metamorfismo es un proceso que tiene lugar en el interior de la corteza y el manto superior, generalmente asociado a los límites de placas tectónicas, y que da lugar a la formación de rocas metamórficas. Este proceso ...